Tuesday, May 24, 2011

Лична грешка или Неспортска грешка?



Почитувани членови, ве молиме дајте го своето мислење за ситуацијата во видеото, дали се работи за лична грешка во момент на шут, или се работи за неспортска лична грешка?

Ви благодариме.

9 comments:

Anonymous said...

Nesportska!

Anonymous said...

obicna licna, so 2 sl. frlanja

vlatkobroker said...

LICNA GRESKA

Anonymous said...

Licna greska i nisto povekje.

Anonymous said...

ova e klasicen primer na cekori

Anonymous said...

[url=http://www.physical-education.ru/]Боевые искусства[/url]— это различные системы единоборств и самозащиты наипаче восточноазиатского происхождения; развивались главным образом прелюдий достояние ведения [url=http://www.physical-education.ru/]Физо-До[/url]. В настоящее пора практикуются во многих странах мира в основном в виде спортивных упражнений, ставящих своей целью физическое и сознательное совершенствование[1].

Боевые искусства подразделяются воеже направления, ожидание, стили и школы. Существуют чистоплотный заключение старые [url=http://www.physical-education.ru/]физическая и психологическая организм[/url], самопроизвольно и новоделы.

Anonymous said...

http://dematom.com/images/2011/08/22/428824-dorogoi_voidi_v_menia_luchshe_ia_voidu_pod_flesh_na_a.jpg





_________________
Кто неправильно застегнул первую пуговицу, уже не застегнется как следует.

Gjorgjijev R. said...

Nesportska greska, zatoa sto e posleden defansiven igrac, i se gleda deka go naoagja od bocnata strana i ne odi na topka

Gjorgjijev R. said...

Nesportska! Zatoa sto def. igrac e posleden i mu vleguva vo cilindarot na Napagjacot od bocnata strana i se gleda jasno deka ne odi na topka